Arti Kata Sing - Bahasa Ngapak
  • Sing / sing / p yang; kata sambung
  • Sing Lanang / sing / n suami
  • Sing Wadon / sing / n istri
Contoh Kalimat
  • Terakhir diubah: 2021/03/31 04:12
  • oleh Jason Wanda